Sandisk USB 64GB Ultra Dual Type-C, 3.1

Sandisk USB 64GB Ultra Dual Type-C, 3.1

USB pendrive

4 987 Ft Áfá - val

4 156 Ft

Cikkszám: SDDDC2-064G-G46

Elérhetőség: Nincs raktáron

Gyártó: SanDisk

Szabadítsa fel a tárhelyét a fontos dolgoknak, ugyanakkor őrizze meg multimédiás könyvtárának tartalmát! Ez az egyedülálló dual-drive pendrive C-típusú csatlakozóval és nagy sebességű 3.1-es jellemzőivel tökéletes a tartalmak tárolására és átvitelére. A következő generációs interfésszel jelentősen csökkentheti a várakozási időt.

Egyszerűen csak dugja be a pendrive-ot a telefonjába vagy tabletébe a C-típusú USB csatlakozóba, az OTG funkció segítségével. Ezt követően azonnal lejátszhatja a kedvenc filmjeit, műsorait és zenéit, vagy megtekintheti a fotóalbumait is. Felejtse el az adaptereket egyszer s mindenkorra! Az adatátvitel innentől kezdve könnyen és gyorsan megy majd!

A pendrive-ot a készülék automatikusan érzékeli, amint csatlakoztatja azt az okostelefonjához vagy tabletéhez az OTG csatlakozóval. Töltse le a SanDisk Memory Zone alkalmazást a Google Play áruházból a hatékonyan használat érdekében- kövesse nyomon a rendelkezésre álló memória mennyiségét, kezelje, szervezze és tárolja az adatokat, készítsen biztonsági mentést egyes fájlokról, például a fényképekről. Természetesen az USB stick kompatibilis a PC és Mac számítógépekkel is.

Specifikációk:

Csatlakozás: USB 3.1, USB-C
Tárhelykapacitás: 64 GB
Olvasási sebesség: 150 MB/s
Szín: Ezüst
Méret: 20,7 x 9,4 x 38,1 mm

Memória kapacitás (flash): 64GB
Memória interfész: 3.1
Kialakítás: Kitolható
Anyag: Műanyag/fém

Bejelentkezés

Az oldal cookie-kat használ. További információk

Privacy confirmation *

A webhely tartalma 16 év felettieknek szól.