Kingston USB 32GB Micro Duo 3C 3.1

Kingston USB 32GB Micro Duo 3C 3.1

USB pendrive

4 290 Ft Áfá - val

3 575 Ft

Cikkszám: DTDUO3C/32GB

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: Thursday, 21/10/19

Gyártó: Kingston

A Kingston Digital Europe Co LLP, a Kingston Technology Company Inc. , a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bemutatta a DataTraveler microDuo 3C USB-t. Az új memóriakulcs kettős csatolófelülete kompatibilis az A-típusú (3.1, 3.0, 2.0) és az új generációs C-típusú USB portokkal is. A széles körben terjedő USB Type-C kettős csatlakozású szabvány a későbbiekben még vékonyabb és elegánsabb eszközök készítését teszi lehetővé. A szabvány alkalmazásának köszönhetően egyetlen portot használhatunk adatátvitelre, videó kimenetként és töltésre, vagy akár külső eszközök áramellátására.

A könnyen hordozható, kisméretű Kingston DataTraveler microDuo 3C extra tárhelyet biztosít a legújabb USB-C porttal rendelkező eszközök, például MacBook gépek számára, de a meglévő eszközökkel is kompatibilis. Az USB 3.1 szabvány akár 100 MB/s olvasási és 15 MB/s írási sebességet biztosít.

Kingston DataTraveler microDuo 3C kettős csatlakozófelülete kompatibilis az A- és C-típusú USB portokkal is, így széles körben elérhetővé teszi az új technológiát a felhasználók számára. Emellett az általunk kínált meghajtó elődjéhez képest megnövelt tárhelyet és villámgyors adatátvitelt kínál.

Specifikációk:

Kapacitás: 32GB
Olvasási sebesség: 100 MB / s
Írási sebesség: 10 MB / s
Méretek: 16,6 mm x 29,94 mm x 8,44 mm

Memória kapacitás (flash): 32GB
Memória interfész: 3.1
Csatlakozás: OTG (On-the-Go)
Kialakítás: Kihajtható
Anyag: Műanyag/fém

Bejelentkezés

Az oldal cookie-kat használ. További információk

Privacy confirmation *

A webhely tartalma 16 év felettieknek szól.