Sandisk Ultra USB Type-C Flash Drive 64GB (150 MB/s)

Sandisk Ultra USB Type-C Flash Drive 64GB (150 MB/s)

USB pendrive

5 136 Ft Áfá - val

4 280 Ft

Cikkszám: SDCZ450-064G-G46

Elérhetőség: Nincs raktáron

Gyártó: SanDisk

A rendkívül vékony SanDisk Ultra pendrive ideális megoldás mindazok számára, akik több szabad memóriát szeretnének mobiltelefonjukon, táblagépükön vagy számítógépükön. Ez a hordozható, USB 3.1 csatlakozóval (C típusú) rendelkező pendrive minden olyan eszközhöz csatlakozik, amely szintén ezzel a porttal rendelkezik. Az USB 3.1 csatlakozó előnye, hogy teljesen megfordítható - egyszerűen lehetetlen rosszul csatlakoztatni.

A 64 GB-os pendrive bőséges helyet biztosít videók, fényképek és dokumentumok számára. Kis méretének, behúzhtó USB csatlakozójának és kulcstartóra tehető kialakításának köszönhetően bárhová és bármikor magával viheti. Az USB 3.1 eszköz írási sebessége elérheti akár a 150 MB/s-ot is, amely szinte azonnali hozzáférést biztosít a multimédiás fájlokhoz és alkalmazásokhoz.

A pendrive kompatibilis az USB 3.0 és 2.0 C típusú portokkal. Töltse le a SanDisk Memory Zone alkalmazást a Google Play áruházból, segítségével ellenőrizheti a rendelkezésre álló memóriát vagy a lemezen tárolt fájlok biztonsági mentését. A ScanDisk Ultra telepítés nélkül is kompatibilis a Windows Vista és újabb Windows vagy Mac OS X v10.6 operációs rendszerekkel.

Specifikációk:

Tárhelykapacitás: 64 GB
Olvasási sebesség: 150 MB/s
Szín: szürke
Méret: 19,3 x 6,6 x 40,63 mm

Memória kapacitás (flash): 64GB
Memória interfész: 3.1
Kialakítás: Kitolható
Anyag: Műanyag/fém

Bejelentkezés

Az oldal cookie-kat használ. További információk

Privacy confirmation *

A webhely tartalma 16 év felettieknek szól.